JAGTTEGNSKURSER

Vores JAGTTEGNSKURSER har fokus på nærhed selvom det selvfølgelig er med behørig afstand, i denne tid. Nærhed fordi større kurser ikke altid får "alle med". Vi satser på, at være imellem 10 og maksimum 15 personer på vores kurser. Vores erfaring er, at dette giver både nærhed og fokus.

Læs mere

DEN VILDESTE JAGTBUTIK

Den vildeste Jagt butik er en jagtbutik, der på alle måder er noget for sig selv. Man kan allerede mærke det, når man står foran indgangspartiet til Nancke Jagtliv på hjørnet af Gentoftegade og Baunegårdsvej.

Læs mere

Trang til Tweed

Da musikgruppen Gangway en-gang i 80’erne var på vej mod den berømmelse de fortjente, men aldrig fik, optrådte de fire band-medlemmer konsekvent i tweedjakker. Ikke fordi det var smart.

Læs mere

Pas godt på dit våben

Vedligeholdese af våben er, som alt andet, en pligt, der er nødvendig og livsforlængende for dit våben.

Du kan komme relativt hurtigt igennem den almindelige vedligeholdelse, det skal bare gøres til en vane at ordne våbnet, hver gang du har brugt det. Dvs trække løbet igennem og aftørre det for snavs og fugtighed med en let olieret klud.

Til den lidt større omgang, har vi her lavet en checkliste til dig og husk det altid er en god ide at få geværet efterset en gang om året hos en våbensmed.

Læs mere

BLASER

Dette gælder både deres våben, optikker og tilbehør. Der er tænkt over alle detaljer, og der bliver ikke indgået kompromisser i fremstillingen, der kan sætte kvaliteten over styr. Når du står  med en blaser i hånden, er du heller ikke i tvivl. Det er ganske enkelt prægtige våben, der kommer ud af fabrikken i den lille sydtyske by, Isny.

Læs mere

JENSEN RIFLE CO.

Man ved, at der er gået oceaner af tid med at overveje, justere og forbedre selv de mindste detaljer i en stræben efter at frembringe det perfekte. Og man kan fysisk mærke kompromisløsheden i slutproduktet, der i hvert eneste tilfælde er unikt i ordets bedste forstand.

Læs mere

Våbensmed

Det holder bare længere hvis du passer det pænt

Det kan sjældent betale sig at springe serviceeftersynet over på bilen. Sådan er det også med haglgeværer og rifler. Når du giver dit dyrebare våben et eftersyn ind imellem, holder det ganske enkelt længere. Du kan også nå at opdage småskavanker, inden de udvikler sig til det værre og på et tidpunkt kræver en dyr reparation.

Læs mere

BERETTA

Håndværk - Med rødder i renæssancen

En times kørsel nord fra Brescia ligger Val Trompia. En godt 50 kilometer lang dal, der starter, hvor po sletten holder op og de sydlige alper begynder at tage form. Her lever mange stadig af deres vinmarker på skråningerne eller deres små besætninger, der giver mælk til lokale oste, hvor man tydeligt kan dufte græsset og blomsterne.  

Læs mere

ELS LEATHER CO.

Det er med læder lidt ligesom med gode vine. Alene duften er nok til at få gang i lykke hormonerne. Og så er der glæden ved at se, hvordan et produkt suger tiden til sig, modnes, og bliver smukkere og smukkere med årene.

Læs mere