Blaser

Dette gælder både deres våben, optikker og tilbehør. Der er tænkt over alle detaljer, og der bliver ikke indgået kompromisser i fremstillingen, der kan sætte kvaliteten over styr. Når du står  med en blaser i hånden, er du heller ikke i tvivl. Det er ganske enkelt prægtige våben, der kommer ud af fabrikken i den lille sydtyske by, Isny.

Det lyder måske som om, blaser udelukkende er et mærke for feinschmeckere med en tyk tegnedreng. Det er ikke nødvendigvis tilfældet. Blaser laver våben og tilbehør i flere forskellige prisklasser. Og du har gode muligheder for at få dine ønsker opfyldt for rimelige penge i det store sortiment. 

Haglgeværerne i model F3 er et godt eksempel på lige netop det, der gør blaser til noget særligt. F3 er stærk, solid, elegant og meget velafbalanceret. Og så er de bygget på en innovativ og gennemtænkt platform, som giver dig masser af valgmuligheder. Du bygger bogstavelig talt dit gevær af forskellige moduler, når du køber det, så det passer til dit unikke behov. Og du kan nemt ændre og tilpasse våbnet hen ad vejen- f.eks. Ved at sætte nye forskæfter på og skifte piberne.  

Hvis du er ude efter det helt individuelle, unikke våben, er blaser også et godt sted at starte. Ellers kan du altid nøjes med at tage en gratis tur i blasers virtuelle specialafdeling og lade dig rive med af de ekstravagante våben med kunstfærdige indgraveringer og dyrebare indlæg af guld og ædel satin.

Del dette indlæg