Siccaro

Siccaro er en dansk producent af hundeudstyr, der er kendt for at producere højkvalitetsprodukter, der er designet til at imødekomme hundeejernes behov. En af deres mest populære produkter er Siccaro hundehalsbåndet.

Siccaro hundehalsbåndet er designet til at være både komfortabelt og funktionelt for hunden. Det er fremstillet af et blødt og slidstærkt materiale, der ikke skader hundens hud eller pels. Halsbåndet har også en justerbar rem, der gør det muligt at tilpasse størrelsen til hundens hals.

Hvad der adskiller Siccaro hundehalsbåndet fra andre halsbånd er dets særlige funktioner. Halsbåndet er udstyret med en blød og behagelig pude, der er placeret på bagsiden af halsbåndet. Puden er designet til at absorbere fugt og sved, hvilket gør det mere behageligt for hunden at bære halsbåndet i længere tid.

Siccaro hundehalsbåndet er også udstyret med en praktisk D-ring, der gør det nemt at fastgøre hundens snor. Dette gør det nemt for hundeejere at tage deres hund med på gåture eller træning.

 

– Det cirkulære halsbånd – et bæredygtigt og stilfuldt hundehalsbånd
– Lavet af regenereret ECONYL® nylon fra kasserede fiskenet, tæpper og førforbrugs-affald
– Rent genbrugsmateriale, som kan genanvendes igen og igen
– Super stærkt og holdbart materiale
– Ultralet – især en fordel for små hunde
– Designet i Danmark og ansvarligt produceret i EU
– OEKOTEX 100 class II certificeret tråd

Viser alle 3 resultater