Nancke Jagtliv

Gavekort , vælg beløb

0,00 kr.
Inkl. moms

Med et gavekort til Nancke Jagtliv er du sikker på at ramme plet, når du er på gavejagt. Det er nemlig ikke altid let at finde den helt rigtige ting til en kræsen jæger eller et ditto friluftsmenneske. Du kan kan købe vores gavekort i butikken og på webshoppen.

Gavekortet kan kun anvendes i vores fysiske butik. Passer de beløb du ser her ikke til dig, eller vil du have det pakket på en bestemt måde, så skal du bare henvende dig på jagtliv@nancke.dk, så finder vi den rigtige løsning til dig. Hvis du vil have gavekortet sendt direkte til modtageren, så skal du skrive vedkommendes adresse i feltet ”anden leverings adresse” når du checker ud.

Beløb
Antal
  På lager

 

Når du betaler på webshoppen, foregår det via en sikker forbindelse (ssl). Forbindelsen er krypteret og beskytter dine kortoplysninger. Du kan se, at forbindelsen er aktiv ved at tjekke, at der står ”https” i adressefeltet på din browser.

 

Vi sender dine varer med postnord, gls eller andre anerkendte fragtfirmaer og dine varer er altid forsikrede under fragten.

 

Det kan jo hænde, at man fortryder et køb. Skulle det også ske for dig, kan du returnere varen inden for 14 dage.

Produktoplysninger