Fragt, levering og betingelser

Fragt, levering og betingelser

Vi sender dine varer med postnord, gls eller andre anerkendte fragtfirmaer og dine varer er altid forsikrede under fragten. Fragtpris - almindelige varer: Når du køber for under dkk 499,- skal du selv betale for fragten. Fragtprisen er dkk 80,- med GLS og kr 90,- med PostNord. Gratis levering er altid til pakkeshop.

Fragtpris - ammunition og våbenskabe: Køber du ammunition, skal du være opmærksom på, at der er et tillæg for farligt gods. Fragtprisen for farlig er dkk. 400,- og køber du et våbenskab er fragtprisen dkk 400,-.

Lagervarer bliver leveret 3-5 dage efter, at du har bestilt dem. Hvis varerne ikke er på lager, kontakter vi dig og oplyser om leveringstid.
Bestiller du varer i weekenden eller på en helligdag, behandler vi din ordre den førstkommende hverdag. Her skal du altså også regne med en lidt længere leveringstid.

Priser

Den pris, der er anført ved din bestilling, er gældende. Alle priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Vi tager forbehold for force majeure, manglende eller forsinket levering fra leverandører, afgiftsændringer, udsolgte varer og skrivefejl.

Betaling

Du kan betale med følgende debit eller kreditkort: dankort, visa-dankort, visa electron, visa, maestro, mastercard, jcb og eurocard.
Der er intet gebyr på betalinger med dankort eller visa dankort. På alle andre kort kan der være et gebyr på beløbet. Dine penge bliver trukket på dit kort når varen bliver leveret.

Ordrebekræftelse

Vi sender altid en ordrebekræftelse til din mail, når du har gennemført en bestilling. Du får også besked, når vi har ekspederet varerne og hvis en af varerne er udsolgt eller ikke kan leveres inden for vores normale leveringstid.

Hvis du fortryder

Det kan jo hænde, at man fortryder et køb. I det tilfælde skal du indenfor de 14 dage oplyse Nancke Jagtliv  om at du ønsker at returnere din ordre, du skal gøre dette ved at sende os en mail på info@jagtliv.dk - når du har underrettet os om at du ønsker at returnere ordren, har du 14 dage til at sende ordren retur. Når du returnerer en vare, skal du sende den til: Nancke Jagtliv, Gentoftegade 51, 2820 gentofte. Husk at sende varen i den originale emballage og vedlægge den originale faktura. Varen returneres naturligvis ubrugt, med alle mærker intakte og i samme stand som ved modtagelsen. Har varen mangler eller er blevet beskadiget bortfalder din fortrydelsesret. Fragtomkostninger ved retur og ombytning, afholdes af dig som kunde, du kan også vælge at returnere ordren i vores butik på Gentoftegade 51, 2820 Gentofte, indenfor vores almindelige åbningstider. Når vi har modtaget varen, får du dine penge tilbage.  Du kan ikke returnere varer, vi har fremskaffet specielt til dig eller har fået fremstillet/tilpasset efter dine ønsker og behov.  Vi anbefaler, at du pakker varen forsvarligt ind og bruger postnord eller et andet anerkendt fragtfirma.

Hvis du vil afbestille

Hvis du vil annullere en bestilling, skal du sende din ordrebekræftelse retur til: info@jagtliv.dk. Husk at skrive ”afbestilling” i emnefeltet. Du skal gøre det hurtigst muligt og helst inden kl. 14.00 samme dag, som du har bestilt varen. Ellers risikerer du, at vi når at sende varen, så du skal betale for fragten.

Hvis du vil reklamere

Du har ifølge købelovens regler 2 års reklamationsret. Hvis du opdager en fejl eller mangel på din vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte os. Vi vil så finde ud af, om din vare kan repareres eller om du skal have en ny. Vi betaler for en eventuel reparation, så længe varen er omfattet af reklamationsretten. Du skal være opmærksom på, at der ikke er tale om en fejl eller mangel, hvis fejlen f.eks. Skyldes slitage, ukorrekt brug eller ydre påvirkninger (f.eks. Lynnedslag, tab, slag, væske eller fugt). I disse tilfælde skal du selv betale for en eventuel reparation. Du skal sende din reklamation til: Nancke Jagtliv, Gentoftegade 51, 2820 Gentofte. Husk at vedlægge en kopi af fakturaen og meget gerne en beskrivelse af, hvad er der galt med varen. Når du sender en vare retur på grund af en berettiget reklamation, betaler vi for fragten. Du skal dog selv lægge pengene ud. Vi modtager ikke varer, der sendes pr. Efterkrav eller uden porto.

Hvis du er erhvervsdrivende

Hvis du er erhvervsdrivende, gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere.. Der er dog ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny reklamationsperiode. Nancke jagtliv forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er betalt. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2 % pr påbegyndt måned.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, oplever problemer eller er der noget du ikke er fuldt ud tilfreds med, er du velkommen til at rette henvendelse direkte til os ved at sende en mail til info@jagtliv.dk. Ifølge lovgivningen skal vi imidlertid oplyse dig om dine muligheder for at klage til konkurrence- og forbrugerstyrelsens center for klageløsning, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.