Fragt, levering og betingelser

Fragt & Levering
Vi sender dine varer med postnord, gls eller andre anerkendte fragtfirmaer og dine varer er altid forsikrede under fragten. Fragtpris - almindelige varer: Når du køber for under dkk 499,- skal du selv betale for fragten. Fragtprisen er dkk 80,- med GLS og kr 90,- med PostNord. Gratis levering er altid til pakkeshop.

Fragtpris - ammunition og våbenskabe: Køber du ammunition, skal du være opmærksom på, at der er et tillæg for farligt gods. Fragtprisen er dkk. 150,- og køber du et våbenskab er fragtprisen dkk 300,-

Lagervarer bliver leveret 3-5 dage efter, at du har bestilt dem. Hvis varerne ikke er på lager, kontakter vi dig og oplyser om leveringstid.
Bestiller du varer i weekenden eller på en helligdag, behandler vi din ordre den førstkommende hverdag. Her skal du altså også regne med en lidt længere leveringstid.

Priser
Den pris, der er anført ved din bestilling, er gældende. Alle priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Vi tager forbehold for force majeure, manglende eller forsinket levering fra leverandører, afgiftsændringer, udsolgte varer og skrivefejl.

Betaling
Du kan betale med følgende debit eller kreditkort: dankort, visa-dankort, visa electron, visa, maestro, mastercard, jcb og eurocard.
Der er intet gebyr på betalinger med dankort eller visa dankort. På alle andre kort kan der være et gebyr på beløbet. Dine penge bliver trukket på dit kort når varen bliver leveret.

Ordrebekræftelse
Vi sender altid en ordrebekræftelse til din mail, når du har gennemført en bestilling. Du får også besked, når vi har ekspederet varerne og hvis en af varerne er udsolgt eller ikke kan leveres inden for vores normale leveringstid.

Hvis du fortryder
Det kan jo hænde, at man fortryder et køb. Skulle det også ske for dig, kan du returnere varen inden for 14 dage. Når vi har modtaget varen, får du dine penge tilbage. Du skal være opmærksom på, at du selv skal betale omkostningerne til fragt/porto, når du returnerer en vare. Hvis varen har været brugt, har mangler eller er blevet beskadiget bortfalder din fortrydelsesret. Du kan heller ikke returnere varer, vi har fremskaffet specielt til dig eller har fået fremstillet/tilpasset efter dine ønsker og behov. Når du returnerer en vare, skal du sende den til: Nancke Jagtliv, Gentoftegade 51, 2820 gentofte. Husk at sende varen i den originale emballage og vedlægge den originale faktura. Vi anbefaler, at du pakker varen forsvarligt ind og bruger postnord eller et andet anerkendt fragtfirma.

Hvis du vil afbestille
Hvis du vil annullere en bestilling, skal du sende din ordrebekræftelse retur til: info@jagtliv.dk. Husk at skrive ”afbestilling” i emnefeltet. Du skal gøre det hurtigst muligt og helst inden kl. 14.00 samme dag, som du har bestilt varen. Ellers risikerer du, at vi når at sende varen, så du skal betale for fragten.

Hvis du vil reklamere
Du har ifølge købelovens regler 2 års reklamationsret. Hvis du opdager en fejl eller mangel på din vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte os. Vi vil så finde ud af, om din vare kan repareres eller om du skal have en ny. Vi betaler for en eventuel reparation, så længe varen er omfattet af reklamationsretten. Du skal være opmærksom på, at der ikke er tale om en fejl eller mangel, hvis fejlen f.eks. Skyldes slitage, ukorrekt brug eller ydre påvirkninger (f.eks. Lynnedslag, tab, slag, væske eller fugt). I disse tilfælde skal du selv betale for en eventuel reparation. Du skal sende din reklamation til: Nancke Jagtliv, Gentoftegade 51, 2820 Gentofte. Husk at vedlægge en kopi af fakturaen og meget gerne en beskrivelse af, hvad er der galt med varen. Når du sender en vare retur på grund af en berettiget reklamation, betaler vi for fragten. Du skal dog selv lægge pengene ud. Vi modtager ikke varer, der sendes pr. Efterkrav eller uden porto.

Hvis du er erhvervsdrivende
Hvis du er erhvervsdrivende, gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere.. Der er dog ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny reklamationsperiode. Nancke jagtliv forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er betalt. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2 % pr påbegyndt måned.

Spørgsmål
Har du spørgsmål, oplever problemer eller er der noget du ikke er fuldt ud tilfreds med, er du velkommen til at rette henvendelse direkte til os ved at sende en mail til info@jagtliv.dk. Ifølge lovgivningen skal vi imidlertid oplyse dig om dine muligheder for at klage til konkurrence- og forbrugerstyrelsens center for klageløsning, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.