Deerhunter

Hurricane Regn poncho

599,00 kr.
Inkl. moms
Størrelse
Farve
  • Grøn
Antal
  På lager

  • Når du betaler på webshoppen, foregår det via en sikker forbindelse (ssl). Forbindelsen er krypteret og beskytter dine kortoplysninger. Du kan se, at forbindelsen er aktiv ved at tjekke, at der står ”https” i adressefeltet på din browser. Når du betaler på webshoppen, foregår det via en sikker forbindelse (ssl). Forbindelsen er krypteret og beskytter dine kortoplysninger. Du kan se, at forbindelsen er aktiv ved at tjekke, at der står ”https” i adressefeltet på din browser.
  • Vi sender dine varer med postnord, gls eller andre anerkendte fragtfirmaer og dine varer er altid forsikrede under fragten. Vi sender dine varer med postnord, gls eller andre anerkendte fragtfirmaer og dine varer er altid forsikrede under fragten.
  • Det kan jo hænde, at man fortryder et køb. Skulle det også ske for dig, kan du returnere varen inden for 14 dage. Det kan jo hænde, at man fortryder et køb. Skulle det også ske for dig, kan du returnere varen inden for 14 dage.
God til anstandsjagt og skydestiger.100% vandtæt regnponcho med hætte og som nemt kommer over jakken. Speciallomme til beskyttelse af kikkert.

2019-08-01