Strik & Fleece

Viser alle 11 resultater

Den vildeste Jagtbutik

Nancke jagtliv er en jagt- og tøjforretning i Gentofte, som har jagt tøj til alle anledninger. Her finder du alt fra våben og jagtudstyr til det grej og den garderobe, det kræver at begå sig i naturen og til det efterfølgende selskab.

Med Nancke Jagtliv har vi prøvet at skabe den forretning, vi selv har gået og ledt efter i mange år. En forretning, der emmer af atmosfære og passion for jagt- og udelivet.

Vi er selv jægere

Vi er selv jægere til fingerspidserne. Vi har håndplukket alle produkter, prøvet dem af og står helt og aldeles på mål for kvaliteten. Det gælder vores beklædning, hvor meget er så lækkert, at du ender med at bruge det til både hverdag og når du skal ud. Og det gælder våbnene i vores unikke gunroom hvor du vil finde et stort udvalg i både nyt og brugt.

Kom og shop

Kom og shop hos Nancke Jagtliv. Vi har jagt tøj, jagt udstyr, fodtøj til både jagt og outdoor livet. Alt til konkurrence dygtige priser. Både i vores butik samt i vores webshop jagtliv.dk, har vi de bedste produkter fra anerkendte mærker som : Barbour, James Purdey & Sons. Cornelius London. Sako. Tikka. Schoffel. Alan Paine. Blaser. Jensen Rifle Co. og mange mange flere.

Højt service niveau

Vi har sat et højt service niveau og vi elsker at give god vejledning. Det er ligegyldig og det drejer sig om den nye riffel eller haglgevær. Om den næste jagt jakke eller jagt bukser. Måske er det vildtkamera’et der er svært at forstå, eller måske er det bare at høre om hvordan man klarer sig bedst i jagtverdenen generelt.

Vi har det hele

Vi har alle katagorierne i både butikken på Gentoftegade 51 i Gentofte og på nettet på adressen jagtliv.dk. Bukser. Jakker. Skjorter. Strik. Fleece. Veste. Handsker og huer. Tørklæder og regntøj. Vi har et stort udvalg i mange forskellige prisklasser og til alle årstider. Vi har det hele. Så har vi det også på lager og vi leverer hurtigt. Du får gratis fragt ved køb for over kun kr 499,-.

Vi har åben i hverdage fra klokken 10 til 18 og lørdage fra klokken 10 til 14.