Serengeti Vest

2.599,00 DKK inkl. moms

Lækker Safarivest fra Italienske Beretta.

God pasform, med mange gode lommer.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Brand:

Om brandet

Håndværk – Med rødder i renæssancen

En times kørsel nord fra Brescia ligger Val Trompia. En godt 50 kilometer lang dal, der starter, hvor po sletten holder op og de sydlige alper begynder at tage form. Her lever mange stadig af deres vinmarker på skråningerne eller deres små besætninger, der giver mælk til lokale oste, hvor man tydeligt kan dufte græsset og blomsterne.

Romerne kom

Val Trompia ligner på mange måder en typisk dal i de italienske alper og er så alligevel helt speciel. De meget store forekomster af jernmalm i undergrunden har sat et afgørende præg på udviklingen og skabt en unik historie. Romerne kom her, når de skulle bruge jern til at fremstille våben til de store hære. Og i 1500-tallet havde Val Trompia med flere miner, jernværker og smelterier markeret sig som et epicenter for våbenproduktion.

Blandt de mange våbenmagere, der etablerede sig i byen gardone i midten af dalen, var Bartolomeo Beretta. Den først dokumenterede ordre er fra 1526, hvor Bartolomeo leverede 185 geværløb til arsenalet i Venedig.

Beretta er håndværk

Som firma er Beretta gået i arv i en lang ubrudt kæde fra fædre til sønner og nevøer. Igennem flere generationer holdt man fast i at producere de geværløb, der havde gjort Beretta kendt for deres håndværksmæssige kunnen og høje kvalitet. Først efter Napoleons krigene begyndte man at fremstille hele våben.

Våben til salg

I dag bliver der på fabrikkerne dagligt pakket i omegnen af 1.500 færdigproducerede våben til salg i mere end hundrede lande. Det er over-and-under og side-by-side geværer til jagt og konkurrencer, semiautomatiske rifler, karabiner, express dobbeltrifler, assault rifler og seminaautomatiske pistoler.

Silver Pigeon

Det er prestigevåben med navne som Giubileo, der får en til at tænke på klassiske italienske sportsvogne, og det er våben i den helt overkommenlige prisklasse som f.eks. Haglgeværet Silver Pigeon. Og så er der selvfølgelig også tøjkollektionerne med moleskinsjakker og tweed, hvor du får en fantastisk blanding af engelsk tradition og knivskarp italiensk stilsikkerhed.

Se det store udvalg af Beretta produkter