Franske Vildtretter

359,00 kr. inkl. moms

1 på lager

Varenummer (SKU): 17408936 Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Franske Vildtretter er en indføring i franske traditioner vedrørende tilberedning af vildt. Vildt spiller en væsentlig rolle i det franske køkken. Det gælder både fuglevildt som pattedyr.

Bogen indeholder i alt 89 opskrifter for 13 forskellige vildtarter, herunder alle de almindelige danske vildtarter. Opskrifterne er detaljerede og lige til at gå til. Der er for næsten alle opskrifterne forslag til anretning.
Endvidere er der for hver enkelt ret forslag til hvilken vin, der harmonerer med retten. Der er tale om forslag til områder og druetyper og ikke specifikke vine. Det gør det lettere for læseren at finde en passende vin.
Forfatteren har igennem mange år haft et tæt tilknytningsforhold til Frankrig og har tilbragt en betragtelig del af sin tid i landet. Utallige restaurantionsbesøg på alle niveauer er en af inspirationskilderne til denne bog.
Med udtalelse af den franske ambassadør i Danmark, S. Excellence Christophe Parisot
Med forord af Steen Andersen, Jagtmagasinet, DK4
Med vinforslag af Sommelier Martin Nordkvist

Om brandet

Nancke Jagtliv – Nordsjællands vildeste jagtbutik.

Den vildeste Jagt butik er en jagtbutik, der på alle måder er noget for sig selv. Man kan allerede mærke det, når man står foran indgangspartiet til Nancke Jagtliv på hjørnet af Gentoftegade og Baunegårdsvej.

 

Travertin fliserne, messing gelænderne og kobber bogstaverne i ”Livet er vildt” over teaktræsdørene. Det giver lidt den samme forventningens glæde, som da man var barn og på vej ind i Tivolis forjættede univers.

Og man bliver ikke skuffet, når man træder ind i det store lokale. Man bliver staks suget ind i en anden virkelighed. Man glemmer verden lige uden for vinduerne. Der er tydeligvis tænkt over hver detalje i indretningen. Fra udsmykningen til lænestolene og ilden i den kunstige pejs. Her er en helt speciel atmosfære. Den er varm og venlig og emmer af en gennemført stilsikkerhed, man ikke finder i ret mange butikker her i landet. Alt hænger sammen i en stor fortælling og man får egentlig bare lyst til at slå sig ned og lade sig rive med. Den vildeste Jagt butik.