Shetland Strik

1.599,00 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , , , Brand:

Beskrivelse

Shetland strik fra Cornelius London

Shetland strik er den  nye superbløde shetlandsuldstrøje der en helt speciel tilføjelse til Cornelius London kollektionen. Denne trøje er lavet  i Skotland i klassiske landfarver og er et klassisk eksempel på britisk strik, når det er allerbedst.

For at opnå det superbløde håndtag af garnet, når den er lavet, vaskes trøjen i vand og blødgøringsmiddel, og derefter gennemgår den en børsteproces ved hjælp af naturlige tidsler, en proces, der kun kan udføres af eksperthænder.

 

den kommer i 3 farver med rund hals, og i klassisk pasform.

100% Super blød Shetlandsuld
7 gauge
Børstet uld med naturlige tidsler
Fuldmoden
Sadelskulder
Fremstillet i Skotland

 

 

Om brandet

“TIL KOLLEKTIONEN ØNSKEDE JEG AT LAVE NOGET MEGET BRITISK SOM ALLIGEVEL KUNNE BÆRES AF DANSKERNE.”

Niels van Rooyen – Tidligere kreativ direktør for Holland & Holland
Et kreativt sind er ligger aldrig stille. Der er altid arbejde at gøre og mere skønhed at tilføje til verden. Sådan lyder Hr Cornelieus Van Rooyens credo.

Hans professionelle liv startede i 1986, da Van Rooyen flyttede fra Sydafrika til London for at arbejde for Alfred Dunhill, hvor han blev leder af flagskibsbutikken i St. James i London. I løbet af denne tid overvågede han samtidig mærkets salgssteder i Harvey Nichols og Harrods. Til sidst blev han headhuntet af Holland & Holland, hvor han tilbragte 21 år af sin berømte karriere. Efter seks år som kreativ direktør for det fine brand hvor han designede kollektioner, skabte events rundt om i verden og, i det hele taget, servicerede mange højt profilerede kunder, besluttede Holland & Holland at omstrukturere, og Van Rooyen rejste efter nye muligheder.

Cornelius London

Den perfekte nye mulighed bankede straks på hans dør. Hr Van Rooyen lancerer nu sin egen luksusjagtlinje, Cornelius London, i samarbejde med Nancke Jagtliv.

“HELE KOLLEKTIONEN ER DESIGNET TIL AT MIXE OG MATCHE. UDFORSK KOMBINATIONER AF TRADITIONELLE TWEEDS, FJØJL OG MOLSKIND – SÅ DU ALTID LIGNER EN ÆGTE ENGELSK GENTLEMAN.”